Gingerbread house in the making

Idag trotsade jag all läxor och prov och lämnade det bakom mig för att åka in till Lelle för att bara ägna mig åt julaktiviteter.

DSC03573DSC03577

Vi började med risbräcken. En godisklassiker hos oss under julen, den är också den enklaste o göra. Består av två ingredienser o tar typ 5 min att göra men är ändå skitgott. Tips!

DSC03582

Sedan var det dags för pepparkaksbak. Vi kom på att vi inte hade en kavel så Kasper stackarn fick springa runt på stan men hittade tillslut en gnisslig variant som fick det att låta som det var en stucken gris köket. Jaja, den gjorde sitt jobb i alla fall och vi lyckades göra husdelarna.

DSC03587

Husdelar redo för att sättas ihop.

DSC03598

DSC03594DSC03592

Voila! Vårt pepparkakshus i (nästan) sin fulla prakt. Kristyren tog slut så Elin ska göra lite finjusteringar och dekorera lite mer så blir det nog bra. Det skulle dock var lögn att säga att vi var bra på hela den där kristyr grejen. Både jag och Lelle misslyckades mer en bara en gång och gav upp på den designen som vi hade tänkt att göra från början bara efter två minuter av försök. Kul var det i alla fall men nu är det dags för mig att sova pöss!

At my sisters place today baking christmas candy and making gingerbread house. 

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *