Silversmide

Hej!

Testade något nytt idag! Silversmide. Min brors flickvän, Sara är lite av ett proffs och hon lärde oss allt hon kan. Jag hann göra ganska mycket på bara några timmar. Två ringar och två örhängen. Det beror troligtvist på att jag inte är den noggrannaste hahah. Trots det tyckte jag att de blev väldigt fina, särskilt det runda örhänget. Dock är det inte min ”design” utan jag snodde idén från Sara eftersom det var så vackert och stilrent. Också en lagom början för en slarvig nybörjare som jag.

Jag älskar att skapa saker och det här är definitivt skapande. Att få göra något från början och förnöjsamheten när man får en komplimang för saken man gjort. Gillar att göra allt från att sticka och sy till att måla. Det är så mysigt att bara sitta och lyssna på musik eller podcast samtidigt som man sitter och pysslar med något. Dock, om ni någon gång testar silversmide varnar jag er, nudda inte silvret efter ni bränt det. Klumpig som jag är brände jag mig och det svider fortfarande. Nu bjuder jag er på de första bilderna någonsin som hamnar på min blogg.

Made these jewelry today. First time ever working with silver. It was easier then I thought it would and it was really enjoyable.

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with p5 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with b1 preset

Processed with VSCO with b1 preset

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *